Loading Events
  • This event has passed.

September 25, 2022

Почитувани љубители и уживачи на класичните автомобили

Со гордост го најавуваме Второто Скопско издание на најелегантниот хуманитарен настан The Distinguished Gentleman`s Drive.

Регистрацијата за учество на настанот е во тек на овој линк

 

Details

Date:
September 25, 2022
Event Category:

Venue

Скопје
North Macedonia + Google Map

do you have any questions?
do not wait...

contact

Blvd. Jane Sandanski
No. 36/1-29
1000 Skopje
Phone: +389 70 380 080
E-mail: dgrskopje@gmail.com

© 2022. All rights reserved.