Loading Events
  • Овој настан завршил

септември 24, 2023

Почитувани љубители и уживачи на класичните автомобили

Со гордост го најавуваме Второто Скопско издание на најелегантниот хуманитарен настан The Distinguished Gentleman`s Drive.

Регистрацијата за учество на настанот е во тек на овој линк

 

Детали

Датум:
септември 24, 2023
Категорија:

Organizer

Gentleman’s Crew

Место на одржување

Скопје
North Macedonia + Google Map

дали имате прашања?
не чекајте...

контакт

Бул. Јане Сандански
бр 36/1-29
1000 Скопје
Тел : 070 380 080
E-mail: dgrskopje@gmail.com

© 2022. Сите права се задржани.

социјални медиуми