Ретро Албанија & ФИВА Симпосиум – Тирана ’23

На покана на домаќините Ретро Албанија, зедовме учество на симпозиумот под покровителсвто на ФИВА, а воедно начи возила учествуваа и…

Класик рели Скопје – Прохор Пчињски – Врање ’23

На почетокот на Март, а по иницијатива и покана на клубот "Љубители на Класик Мини", учествуваме на минo-релито  "Скопје -…

Македонско класик рели ’22

Ноемвриското сонце го искористивме за учество и ко-организација на Македоснкото Класик Рели. Дводневното возење кое стартуваше во Скопје, преку Свети…

The Distinguished Gentleman’s ride Skopje 2022

Скопје 7ми пат по ред домаќин на глобалниот хуманитарен хепенинг The Distinguished Gentleman's ride.

1-во Јануарски мото собир 2022

Одбележување на почеток на мото сезоната 2022.

дали имате прашања?
не чекајте...

контакт

Бул. Јане Сандански
бр 36/1-29
1000 Скопје
Тел : 070 380 080
E-mail: dgrskopje@gmail.com

© 2022. Сите права се задржани.

социјални медиуми