Мото клубот Gentleman’s Crew од Скопје, формиран со цел за унапредување на културата на живеење на мотоциклистите-почитувачи на префинетиот животен стил, ја донесе својата годишна прoграма заработа.Програмата ги содржи носечките активности на клубот, наменети за членови, подржувачи и симпатизери, како и социјално општествени активности, кои се дел од клубската идеологија.Целта и задачата на програмата е планско обединување на своите членови и нивното активно делувење, како и афирмација на префинетата мотоциклистичка култура во општеството.

Програмата ја сочинуваат следните планирани активности:

ЈАНУАРИ
 • Учество на 1-во Јануарскиот мото собир на Плоштадот Македонија во Скопје
ФЕВРУАРИ
 • 13-ти Февруари – винска средба
МАРТ
 • 26-ти Март еднодневна тура до  Штип
 • Посета на БМУ трките – Серес, Грција
АПРИЛ
 • Клубска мото тура Гевгелија или Дорјан
МАЈ
 • Дводневна мото тура во Битола .
 • Организација на DGR Skopje 2022
ЈУНИ
 • Викенд тура Грција
 • Еднодневна винска тура
ЈУЛИ
 • Мото тура Маврово – Галичник
АВГУСТ
 • Користење на годишни одмори. Членовите кои се во Скопје можат да направат иницијатива за еднодневно или викенд возење
СЕПТЕМВРИ
 • Клубско учество на Традиционално Меѓународно Рели Македонија
 • Оргаизација на DGD Skopje 2022
ОКТОМВРИ
 • Хуманитарна посета на центар за згрижување на деца без родители (и со посебни потреби) и врачување на клубска донација
НОЕМВРИ
 • Посета на Меѓународен Саем  за мотоцикли
ДЕКЕМВРИ
 • Новогодишна клубска прослава

дали имате прашања?
не чекајте...

контакт

Бул. Јане Сандански
бр 36/1-29
1000 Скопје
Тел : 070 380 080
E-mail: dgrskopje@gmail.com

© 2022. Сите права се задржани.

социјални медиуми