Latest Past Events

The Distinguished Gentleman’s Ride – Skopje 2023

Скопје

Најголемиот глобален хуманитарен мотоциклистички хапенинг “The Distinguished Gentleman’s Ride” во своето 8-мо изданиеНајголемиот глобален хуманитарен мото-хепенинг наречен The Distinguished Gentleman’s Ride оваа година го слави своето осмо Скопско издание. Да се биде дел од ова глобално хуманитарно движење е секако чест но и обврска. Пред 8 години, Скопје и официјално стана дел од ова движење,…

The Distinguished Gentleman’s Drive 2022

Скопје

Почитувани љубители и уживачи на класичните автомобилиСо гордост го најавуваме Второто Скопско издание на најелегантниот хуманитарен настан The Distinguished Gentleman`s Drive.Регистрацијата за учество на настанот е во тек на овој линк  /*! elementor - v3.5.1 - 20-12-2021 */ .elementor-image-gallery .gallery-item{display:inline-block;text-align:center;vertical-align:top;width:100%;max-width:100%;margin:0 auto}.elementor-image-gallery .gallery-item img{margin:0 auto}.elementor-image-gallery .gallery-item .gallery-caption{margin:0}.elementor-image-gallery figure img{display:block}.elementor-image-gallery figure figcaption{width:100%}.gallery-spacing-custom .elementor-image-gallery .gallery-icon{padding:0}@media (min-width:768px){.elementor-image-gallery .gallery-columns-2 .gallery-item{max-width:50%}.elementor-image-gallery…

дали имате прашања?
не чекајте...

контакт

Бул. Јане Сандански
бр 36/1-29
1000 Скопје
Тел : 070 380 080
E-mail: dgrskopje@gmail.com

© 2022. Сите права се задржани.

социјални медиуми