Loading Events
  • Овој настан завршил

мај 22, 2022

Префинети Господа и Дами

Екипата на Gentleman’s Crew – Skopje со задоволство Ви го најавува седмото Скопско издание на најпрефинетиот мотоциклистички хапенинг во глобални рамки, познатиот – The Distinguished Gentleman’s Ride.
Хуманитарното мото движење, кое е присатно во повеќе од 900 градови во Светот , на 22 Мај повторно ќе ги обедини префинентите Господа и Дами околу истата кауза – подигање на свеста за превенција од ракот на проста и грижата за менталното здравје кај мажите.
Глобално, на настанот ќе земат учество повеќе од 120 000 дотерани мотоциклисти, кои низ улиците на светските метрополи ќе продефилираат со своите егзотични машини.

(Дополнително преку настанот и парадното возење моторциклистите се прикажуваат во едно поинакво светло, како културни и модерни урбани ликови со префинети манири и со тоа се разбиваат стереотипите дека моторциклистите се секогаш оние кои се неуредни и не ги почитуваат сообраќајните правила и прописи}.

Не дозволувајте да ви раскажуваат – бидете и вие дел од The Distinguished Gentleman’s Ride – Скопје 2022”.
Пријавете го своето учество на gentlemansride.com и донирајте за подобро машко здравје.

22 мај, Скопје…“The Distinguished Gentleman’s Ride” во соработка со Мовембер Фондација!

Спонзори

Детали

Датум:
мај 22, 2022
Категорија:
Website:
https://www.gentlemansride.com/rides/macedonia/skopje

Место на одржување

Скопје
North Macedonia

Organizer

Gentleman’s Crew

дали имате прашања?
не чекајте...

контакт

Бул. Јане Сандански
бр 36/1-29
1000 Скопје
Тел : 070 380 080
E-mail: dgrskopje@gmail.com

© 2022. Сите права се задржани.

социјални медиуми