Latest Past Events

The Distinguished Gentleman’s Ride – Skopje 2023

Скопје

Најголемиот глобален хуманитарен мотоциклистички хапенинг “The Distinguished Gentleman’s Ride” во своето 8-мо изданиеНајголемиот глобален хуманитарен мото-хепенинг наречен The Distinguished Gentleman’s Ride оваа година го слави своето осмо Скопско издание. Да…

The Distinguished Gentleman’s Drive 2022

Скопје

Почитувани љубители и уживачи на класичните автомобилиСо гордост го најавуваме Второто Скопско издание на најелегантниот хуманитарен настан The Distinguished Gentleman`s Drive.Регистрацијата за учество на настанот е во тек на овој…

дали имате прашања?
не чекајте...

контакт

Бул. Јане Сандански
бр 36/1-29
1000 Скопје
Тел : 070 380 080
E-mail: dgrskopje@gmail.com

© 2022. Сите права се задржани.

социјални медиуми